Tarieven

Een blijvende, duurzame verandering in je leven gaat meestal niet in één sessie. Toen je voor het eerst leerde fietsen, ging dat ook niet na een keer proberen. Dat heb je ook heel vaak moeten oefenen, voordat je er goed in werd. En zo is het ook in het veranderen van je leven, dat vergt ook oefening.
Vandaar dat ik graag met langere trajecten werk. Zie de programma’s voor meer informatie.

Uit ervaring blijkt dat je in 6 sessies vermindering gaat ervaren van je klachten. Het geeft je ook de gelegenheid om naar diepere lagen te gaan. Je zult merken dat er onder een laag iets anders ligt, wat je niet van tevoren had kunnen bedenken, waardoor je je voelt zoals je je voelt en reageert zoals je reageert.

Wil je werkelijk veranderingen doorvoeren die ook blijvend zijn, dan raad ik je aan om voor een van de programma’s te kiezen. Ik werk graag met resultaat!

Tarieven
(per 1-1-2024)

Individuele sessie (particulieren): € 75,=
Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden, maar je kan/mag het ook openlaten, zodat ik aan het begin van de sessie ga invoelen wat jij en je lichaam op dat moment nodig hebben.
*-Systemisch lichaamswerk
*-Intuïtief systemisch coaching
*-Rebalancing
*-The Bars®
*-Metamorfose massage
*-Intuïtieve ontspanningsmassage
*-Akasha reading met diep invoelen

Programma’s:
Terug naar je kern met de Lotusformule (8 sessies): € 577,=
Zet jezelf weer op 1! (4 sessies): € 288,=

Workshops:
Kijk bij de betreffende workshop welke bijdrage aan jou gevraagd wordt
*-Meditatie avond ‘Zachte vrouwen kracht’
*-Zielenkaart maken ‘Wat wil mijn ziel’
*-De kracht van je innerlijke wereld

Voor bedrijven:
op aanvraag

Betalingen: contant na afloop van de sessie, tenzij anders vermeld of afgesproken. Als je een app hebt voor online bankieren kun je ook ter plekke overmaken. Het is niet mogelijk om achteraf op rekening te betalen.
Indien gewenst ontvang je een betalingsbewijs.

Waar we rekening mee moeten houden
De afspraak kan doorgaan:
• Als je geen last hebt van verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoesten, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts (vanaf 38℃).
• Als niemand in directe relatie/familie ziek of verkouden is en/of koorts heeft.
Is dat wel het geval, dan kan je afspraak helaas niet doorgaan en wordt je afspraak zonder extra kosten verplaatst.

Vergoedingen

De behandelingen/sessies bij Praktijk Agnes Hoogendoorn worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Er bestaat wel de mogelijkheid een sessie gedeeltelijk via de belastingaangifte af te trekken.

Mogelijkheden om een sessie (gedeeltelijk) vergoed te krijgen:

  • Supervisie. Wanneer je een beroepsopleiding volgt, kan dit op de factuur vermeld worden. Waarna je het als opleidingskosten kunt opvoeren bij de belasting.
  • Coaching. Als zelfstandig ondernemer kan je dit als onkosten opvoeren. Dit kan je tot 50% voordeel opleveren, al naar gelang je inkomen.
  • Vergoeding via de werkgever. Bij ziekte heeft de werkgever de inspanningsverplichting om de werknemer weer zo snel mogelijk in het arbeidsproces terug te brengen. Deze kosten zijn zakelijke kosten, met een subsidieregeling kunnen deze deels vergoed worden. Vraag dit na bij je werkgever.
  • Via het Persoonsgebonden Budget (PGB) is een vergoeding soms mogelijk.
  • Uitkering/minimum inkomen. Bij de sociale dienst kun je een beroep doen op bijzondere bijstand wanneer je een minimum inkomen hebt. Bij een bijstandsuitkering kan je met je persoonlijke begeleider bespreken of een vergoeding mogelijk is.

Vraag zelf na bij de betreffende instanties wat er voor jou mogelijk is.