Over Agnes

Mijn naam is Agnes Hoogendoorn. Vanaf mijn 19e heb ik altijd gewerkt. Zowel in loondienst als als eigenaar van een bedrijf. De laatste 10 jaar in loondienst merkte ik dat de werkdruk steeds hoger werd met steeds minder ruimte voor ontspanning.

Als alleenstaande moeder moest ik vele bordjes in de lucht houden, ik negeerde de signalen van mijn lichaam en ging maar door. Want er moest nog zoveel. Ik stopte mijn gevoel weg en hield mijn kaken strak op elkaar. Ik kon en durfde geen keuze te maken om bijvoorbeeld naar een andere baan te kijken, om voor mijzelf te kiezen. Ik deed wat ik dacht wat er van mij verwacht werd.

Ik leefde in de overlevingsstand (zonder dat ik dat doorhad).

Totdat het bij mij knapte en ik (voor de derde keer ☹) met een burn-out thuis kwam te zitten.
Die burn-outs hadden deels te maken met mijn werksituatie, en deels hadden ze ook te maken met mijn karakter, gedrag en dingen uit het verleden, welke onbewust nog aanwezig waren.

Ik was een denker, overdacht alles in mijn hoofd. Ik was als het ware een groot hoofd. Hoe het in mijn lichaam voelde, had ik geen idee van. Ik had wel vaak last van migraine, maar ach, dat was nou eenmaal zo. En duwde het weg met een pilletje. Wat ik en mijn lichaam echt nodig hadden, ik had geen idee.

Door lichaamswerk, persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, therapieën, opleidingen en trainingen ben ik weer in contact gekomen met mijn lichaam en mijn ware zelf. Langzaamaan leerde ik steeds meer te vertrouwen op de signalen die mijn lichaam aangaf. Daardoor kon ik mijn grenzen (h)erkennen en aangeven. Ik kan nu makkelijker ‘nee’ zeggen. Ik ervaar meer rust, openheid en vertrouwen in mijn eigen kracht. Daar is meer bedding voor nu.
In plaats van overleven, leef ik nu mijn leven.

Agnes Hoogendoorn

Hoewel ik nu achteraf kan zeggen dat ik dankbaar ben voor de burn-out, had ik liever eerder geweten en geleerd wat ik had kunnen doen om de burn-out te voorkomen.
Ik ben door een diep dal gegaan, maar heb inzichten gekregen die voor mij transformerend waren. Ik ben de weg en het verlangen van mijn hart gaan volgen. En dat was spannend, want ik had geen idee waar me dat zou brengen. Toch heb ik het gedaan. En ik ben een heel andere weg ingeslagen.

Ik weet dus wat je doormaakt.

Als sensitieve rustgever, rebalancer, stressreleaser, healer en burn-out ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om naar mijn lichaam en mijn gevoel te luisteren. Ik ervaar nu meer rust, harmonie en vitaliteit in mijn leven.
En dat gun ik jou ook.

Meer informatie of een afspraak maken? Vul het contactformulier in.

Visie

Ik creëer een samenleving waarin iedereen vanuit vertrouwen, moed en daadkracht kan zijn wie hij/zij werkelijk is.

Opleidingen/cursussen

Intuïtief Systemisch Coachen
Het roepen van de ziel – Systemisch werk via het lichaam
Rebalancing
PMA coaching
Akasha reading
Metamorfose massage
Access Consciousness™
(waaronder Bars™ Facilitator; Foundation; 3 Day body class; Energetische Facelift)
Quantum Energy I, II en III
Creatieve therapie
Soul Body Fusion
Voetzoolreflexmassage
Touch for Health

What do you want to do ?

New mail

Menu