Workshop De Kracht van je Innerlijke Wereld - Praktijk Agnes Hoogendoorn
Ontwikkel je innerlijke kracht om veerkrachtiger en authentieker om te gaan met uitdagingen en veranderingen in je leven.

Voel jij overbelast, gestrest en verlang je naar meer rust en balans tussen werk en privé?
Misschien neem je te veel hooi op je vork en ga je over jouw grenzen heen zonder naar de signalen van jouw lichaam te luisteren.

Leren luisteren naar je lichaam kan helpen om een gezonde emotionele en fysieke balans te behouden en stress en angst te verminderen. Door bewust te worden van de signalen die je lichaam geeft, kan je beter voor jezelf zorgen en je gezondheid en welzijn verbeteren, wat kan resulteren in meer concentratie en veerkracht bij het omgaan met uitdagingen.

In deze workshop ontdek je jouw eigen gevoelens en emoties, krijg je inzicht in de impact ervan op je dagelijkse leven, leer je grenzen te herkennen en bewaken, en krijg je meer helderheid in jezelf. Dit kan je helpen om jezelf beter te begrijpen en betere beslissingen te nemen, en je beter wapenen tegen stress en uitdagingen.

De sleutel

De sleutel naar meer rust - de kracht van je innerlijke wereld - praktijk Agnes Hoogendoorn

Wil jij de sleutel ontdekken om beter voor jezelf te zorgen? En leren hoe je een gezonde emotionele en fysieke balans kunt behouden? Meld je dan aan voor deze workshop!

Tijdens deze workshop zullen we ons richten op het verkennen van jouw innerlijke wereld en het ontdekken van de kracht die daar verscholen ligt. We zullen verschillende boeiende oefeningen uitvoeren die je uit je gebruikelijke denkpatronen halen en je naar een dieper niveau van voelen brengen. Door je te richten op het voelen in plaats van het denken, zul je in staat zijn om nieuwe perspectieven te verkrijgen en een diepere verbinding met jezelf te ervaren.an het denken, zul je in staat zijn om nieuwe perspectieven te verkrijgen en een diepere verbinding met jezelf te ervaren.

Doe mee en ontdek de kracht van je innerlijke wereld door het luisteren naar je lichaam.

Tijdens deze workshop

  • krijg je de kans om je eigen gevoelens en emoties te ontdekken. Dit kan je helpen om jezelf beter te begrijpen en betere beslissingen te nemen;
  • krijg je inzicht in de verschillende emoties en gevoelens die je kan ervaren en hoe deze invloed hebben op je dagelijks leven;
  • leer je je grenzen te herkennen en erkennen, en hoe deze te bewaken waardoor je je beter kunt wapenen tegen stressvolle situaties en uitdagingen in je leven;
  • krijg je meer veerkracht en helderheid in jezelf.
Wanneer en waar

Datum: 10 november 2023
Tijd: 10:00 uur inloop en landen, start workshop om 10:15 uur. Afsluiting om 16:00 uur.

Locatie:
Siri Satya Yoga
Rock And Rollstraat 22, 1326 PZ Almere

Jouw bijdrage:

€ 77,00

Dit is inclusief koffie/thee/water en wat lekkers

Exclusief lunch, neem lekker je eigen lunch mee, er is een koelkast aanwezig en mogelijkheid om op te warmen.

Aanmelden

Vul hieronder je gegevens in.

Hierna ontvang je nog een e-mail met bevestiging en extra informatie.