Werkwijze

Mijn werkwijze is zoals ik ben: sensitief ingetuned. Tijdens een sessie met jou ben ik met al mijn aandacht aanwezig bij wat er op dat moment bij jou als cliënt zich aandient. Vaak beginnen we met een kort gesprek in de vorm van een zelfonderzoek om helder te krijgen wat er op dat moment speelt of wat jij wilt onderzoeken. Dit geeft richting aan het vervolg van de sessie op de massagetafel.

agneshoogendoorn-Werkwijze

Ik begeleid je daarbij. Door mijn specifieke manier van vraagstelling kan ik je helpen bewust te worden van bepaalde emoties, stress of negatieve gedachtes welke je onbewust in je lichaam hebt opgeslagen.

Meestal gaan we daarna verder op de massagetafel. Ik tune in wat jij en jouw lichaam nodig hebben. In overleg met jou wordt dat lichaamswerk met Rebalancing technieken, of een Bars™ behandeling. En soms een combinatie van technieken/methodes. Uiteraard mag je ook zelf aangeven waar jij behoefte aan hebt.

Tijdens de behandeling raak ik jou en je lichaam heel intuïtief en met volle aandacht aan, dat kan zacht of stevig zijn, oppervlakkig of diep, spannend of ontspannend, stil of in beweging. Naast lichaamswerk maak ik ook gebruik van ademhalingstechnieken, healing, clearings en meditatie.

Het kan ook gebeuren dat er zoveel te onderzoeken is tijdens het zelfonderzoek, wat zo diepgaat, dat we niet toekomen aan het tafelwerk.

Meer informatie of een afspraak maken? Vul het contactformulier in.

Reacties van anderen

 • Ik merk dat ik het een zeer prettige manier vindt om mezelf ’stil’ te zetten en te kunnen voelen wat er op dat moment is. Ik zit weer meer in mijn lijf maar kan nu ook veel beter mijn vermoeidheid voelen. Ervaren dat ik de ruimte en de tijd heb te nemen om contact te maken met mijn lijf. Anders gaat mijn hoofd er echt met me vandoor.
  (Jelly Bijlsma – Klasse(n)kracht)
 • Je hebt zo je eigen connectie met het weten, je grotere bewustzijn, van daaruit breng je Rebalancing met een Agnes sausje. Dat is een hele fijne energievorm van aanraken, met heel veel aandacht en heel veel connectie. En je weet precies waar je moet zijn. Je durft je handen te vertrouwen en je intuïtie te volgen.
  (Inge Delforterie – directeur Rebalancing School)
 • Agnes stelde mij goed op mijn gemak. Ze voelde begaan met mijn proces. Er was echte aandacht voor mij en ik voelde mij veilig om eerlijk te kunnen zijn over mezelf ook met betrekking tot diepere stukken. Ik voelde mij gehoord, gezien en de moeite waard! Haar afwisseling in stilte en praten was prettig. Op het moment dat zij iets vertelde voelde het intuïtief kloppend. Ze hielp mij echt weer een stap verder :-).
  (Jolijn Betgen)
 • Ik zit weer meer in mijn lichaam maar kan nu ook veel beter mijn vermoeidheid voelen. Ik weet nu dat ik de ruimte en de tijd heb te nemen om contact te maken met mijn lichaam. Anders gaat mijn hoofd er echt met me vandoor. 
  (Astrid vd Berg, office manager)
 • Tijdens de sessie voelde ik tintelingen rond m’n mond, handen en voeten. Gevoelens van boosheid kwamen naar boven en ik wilde schoppen, trappen. Dit was ook mogelijk en hierdoor zakte spanning weg, werd verdriet rustiger.
  (Areadne)
 • Vóór de BARS-sessie had ik geen idee wat ik kon verwachten. Ik was zelfs sceptisch over wat het me kon brengen, de technieken lijken te eenvoudig en iets te zweverig om veranderingen in mijn brein (en meer) aan te kunnen brengen.
  Vanaf het moment dat ik bij Agnes op tafel lag voelde ik haar aandacht en aanwezigheid bij mij. Ze nodigde me uit al mijn verwachtingen over de sessie los te laten. Ik kon niet anders dan JA zeggen. De rest van de sessie begeleidde Agnes mij door de thema’s en vragen die zich aandienden. Ze luisterde aandachtig, vroeg me dieper te gaan waar nodig en nodigde me tijdig uit mijn overtuigingen los te laten als het opruimen van mijn geest.
  Ik voelde mijn geest letterlijk helder worden.
  (Christina Pokhodilo – fiscalist/ jurist)
Menu