Praktijk Agnes Hoogendoorn - Zet Jezelf Weer Op1

Ben jij dit?

Jij beweegt te veel mee met anderen en komt niet genoeg op voor je eigen behoeften, omdat je jezelf niet meer serieus neemt. Je cijfert jezelf weg in je relatie, voor je kinderen en ook op het werk. Je bent bang dat ze je anders niet leuk of aardig vinden en je wilt ze niet teleurstellen in hun verwachtingen. Dit alles maakt je niet gelukkig, je voelt je overspannen. Je bent niet blij met jezelf.

Daar ben je klaar mee!

Want jij wil …
… jezelf meer op de voorgrond kunnen zetten, zonder de ander daarbij onnodig te kwetsen
… jezelf niet meer wegcijferen
… je gelukkig voelen
… jezelf serieus nemen
… een betere relatie met jezelf en met anderen hebben
… je eigen grenzen aangeven en bewaken
Kortom, je wilt jezelf weer op 1 zetten.

Ik weet het

Zelf heb ik me ook jarenlang weggecijferd. In mijn relatie, op mijn werk en voor mijn kind. Mijn wereldje draaide alleen maar om anderen. Nu ik oude pijnen heb losgelaten, mijzelf ben gaan zien, ben ik zeker tevreden met mezelf. Maar dat is niet zomaar gegaan. Daar heb ik wel wat hulp bij nodig gehad. Uit ervaring weet ik dat zoiets niet in 1 à 2 sessies gaat, dat vraagt wel iets meer.

Daarom heb ik het programma ‘Zet jezelf weer op 1!’ ontwikkeld. Hierbij put ik uit alles wat ik in mijn leven heb ervaren en de diverse methodes die ik geleerd heb. Vanuit een holistische benadering zullen de sessies op jou afgestemd worden, op dat wat jij op dat moment nodig hebt.

Zet jezelf weer op 1!

Kijk naar kinderen. Voor hen is het totaal geen probleem om zichzelf op de eerste plaats te zetten. Langzamerhand zijn we dat kwijtgeraakt. En dat is jammer.

Want als je niet van jezelf kan houden, hoe kan je van een ander houden?
En hoe kan die ander van jou houden als jij niet van jezelf houdt?
Als jij jezelf niet belangrijk vindt, hoe kan een ander jou dan wel belangrijk vinden?
Alles begint bij jezelf, niet uit egoïsme, maar vanuit jouw kracht, vanuit jouw zijn.

Word weer de belangrijkste persoon in jouw leven, zodat je vanuit jouw kracht er ook kunt zijn voor anderen.

Zet jez!elf op 1! Praktijk Agnes Hoogendoorn

Wat levert het je op

Als jij jezelf op 1 zet, ontdek je dat jij niet altijd degene hoeft te zijn die iets doet, er opent zich een nieuwe wereld voor je. Wanneer er een beroep op jou gedaan wordt, ben je in staat om zelf te bepalen of je hier iets mee moet of niet. Je gaat iets meer je eigen weg.
Je neemt wel je verantwoordelijkheid, maar je ziet ook dat je er niet altijd mee belast bent. Je weet wat je kan vragen of overlaten aan anderen. En dat doe je ook, zodat je vaker tijd voor jezelf creëert om weer even op te laden.

Je staat sterker in je schoenen en weet veel beter wat je wil en je gaat er ook voor.

Door het loslaten van je belemmerende overtuigingen, reageer je minder snel vanuit een automatisme. Daardoor weet je dat je niet zonder meer ‘ja’ hoeft te zeggen, maar dat het ook ‘nee’ kan zijn.

Je wordt zachter voor jezelf en oordelen van anderen slaan je niet meer uit het lood, want je bent zeker van jezelf.

Wanneer jij jezelf op 1 zet ben je meer ontspannen.

Waaruit bestaat dit programma

• Duur: 2 maanden
• 4 individuele sessies van max. 90 minuten
• Pijs: € 288,=

Ben jij er nu echt aan toe om jezelf weer op 1 te zetten?
Wacht dan niet langer en vraag een gratis adviesgesprek aan.
Tijdens dit gesprek kijken we waar jouw knelpunten zitten en of dit programma geschikt is voor jou.

Unieke aanpak

De aanpak van dit programma is gebaseerd op mijn Lotus-formule,
waarbij vijf thema’s de leidraad zijn:

Leren voelen in je lijf.
Omarm je emoties.
Terugkerende trauma’s en patronen ontwarren.
Uitdijen in wat er is.
Stress aanpakken.

Dit is een mooie eerste manier om jezelf op 1 te zetten.
Tijdens een sessie put ik uit allerlei technieken die ik geleerd heb, ik kijk naar wat jij op dat moment nodig hebt. Jij voelt en verwoordt wat er is. Hierdoor leer je de signalen van je lichaam te herkennen en ernaar te handelen.

Voor wie

Dit programma is voor vrouwen die volop in het leven staan, met een leuk gezin en een goede baan en toch gebeuren er steeds weer dingen waardoor ze niet goed meer weten hoe verder. Ze zijn er klaar mee om zich steeds weer weg te cijferen en ze begrijpen dat zij de sleutel hebben om te voorkomen dat ze uitgaan vallen.

Wie ben ik

Mijn naam is Agnes Hoogendoorn.
Als geen ander weet ik hoe het is om heel veel stress in je leven te hebben en toch maar door te blijven gaan. Als alleenstaande moeder met een drukke baan, een onverwerkte echtscheiding en daarnaast ook nog een praktijk bleef ik toch maar doorgaan. Ik cijferde mijzelf helemaal weg. Totdat ik niet meer kon en met een burn-out thuis kwam te zitten. Voor de derde keer in mijn leven.

Mijn wens is dat er niemand meer door stress, angst of andere klachten hoeft uit te vallen met een burn-out. Dat ze beter opgewassen zijn tegen moeilijkheden/tegenslagen en niet noemenswaardig meer last hebben van stress, angst of andere klachten. Zodat ze beter kunnen functioneren op het werk, thuis en in contact met andere mensen. En rust vinden en genieten van het leven.

Agnes Hoogendoorn

Als sensitieve rustgever, rebalancer, stressreleaser, healer en burn-out ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om naar mijn lichaam en mijn gevoel te luisteren. Ik ervaar nu meer rust in mijzelf, harmonie en vitaliteit in mijn leven.
En dat gun ik jou ook!

Daarom begeleid ik nu mensen met stress, vermoeidheidsklachten, onverwerkte issues uit het verleden naar meer rust en harmonie in hun hoofd, lijf en leven. Terug naar hun kern, zodat ze een vitaal en vol leven kunnen leven.
In mijn praktijk komen mensen die een innerlijke ontdekkingsreis willen maken naar zichzelf, iedere keer een laagje dieper, naar meer ontspanning, naar meer zichzelf worden.

Als geen ander weet ik wat het is om mezelf niet op de eerste plek te zetten. Ik was mezelf helemaal kwijtgeraakt. Daardoor ben ik destijds burn-out geraakt.

Laat jij het ook zover komen?

Of ga je nu actie ondernemen? Meld je dan nu aan voor een adviesgesprek om erachter te komen of het programma ‘Zet jezelf weer op 1! iets voor jou is.

Dit krijg je als je je aanmeldt voor het programma
“Zet jezelf weer op 1!”

* 4 individuele sessies bij mij in de praktijk
* De sessies duren maximaal 90 minuten
* Iedere keer wordt de sessie afgestemd op waar jij bent op dat moment
* Je kunt op elk moment beginnen
* Duur van het programma: 2 maanden
* Prijs: € 288,–

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan om te ontdekken of dit programma geschikt is voor jou. En kom te weten hoe jij je leven vandaag nog kunt veranderen.

Zet jez!elf op 1! Praktijk Agnes Hoogendoorn

Veel gestelde vragen/bezwaren

Ik bied het adviesgesprek helemaal gratis aan. Het is wel zo dat als ik een wederzijdse match voel dat ik je kan helpen, ik je een voorstel doe hoe ik je behulpzaam kan zijn. Het is dan helemaal aan jou of je dat doet of niet.

Hoewel ik me hoofdzakelijk richt op vrouwen in mijn praktijk, zijn mannen die zich hierin ook herkennen uiteraard evenwel welkom.

Geen probleem, je moest eens weten hoe diep ik heb gezeten. Weet dat er voor iedereen een uitweg is. Niets staat je in de weg om het adviesgesprek aan te vragen.

Ik snap het, we hebben tegenwoordig allemaal zo veel te doen, er wordt zoveel van ons verwacht. Hoe lang wil je nog doorgaan met alle bordjes hoog te houden en niet voor jezelf op te komen? Kies nu eens voor een keer voor jezelf. Hoe zal jouw leven veranderen als je wel een afspraak maakt en ontdekt hoe jij in jouw leven een positieve verandering kunt teweegbrengen. Vraag vandaag alleen het adviesgesprek aan, het duurt een uur. Daarna kijk je hoe het verder loopt.

Dat is ons zo met de paplepel ingegoten: altijd eerst de ander en dan pas jezelf. Maar vraag je eens af of het echt zo egoïstisch is om jezelf op één te zetten. Volgens mij is het helemaal niet verkeerd om tijd voor jezelf te nemen, de relatie met jezelf op peil te houden. Het is juist goed om bij jezelf te checken hoe het met je gaat, hoe het is met je lichaam, je emoties en je geest. Daardoor laad je jezelf weer op, krijg je meer energie. Doe je dat niet, dan heb je anderen daarvoor nodig.
Als jij niet van jezelf kan houden, hoe kan je van een ander houden? En hoe kan die ander van jou houden als jij niet van jezelf houdt? Als jij jezelf niet belangrijk vindt, waarom zou een ander jou dan wel belangrijk vinden? Alles begint bij jezelf, niet uit egoïsme, maar vanuit jouw kracht, vanuit jouw zijn, zodat je er van daaruit juist kunt zijn voor de ander.

Je hoeft niet heel spiritueel te zijn wanneer je bij mij komt, het is wel handig wanneer je er open voor staat, want er is meer tussen hemel en aarde dan we hier zien. Ik werk heel intuïtief, sommigen noemen dat spiritueel. Maar ik sta ook met beide voeten op de aarde. Ik zie jou zoals je bent. Er is niets zweverigs aan. Ik heb een groot hart en met alle compassie geef ik je de ruimte om te kijken wat jij nodig hebt.

Dat hoor ik vaker van mensen. En ik kan je zeggen dat dat niet waar is. Iedereen voelt iets, helaas zijn we het verleerd om echt te voelen in ons lichaam, het wordt meteen overstemd door al die stemmetjes in ons hoofd. Tijdens het adviesgesprek maakt dat niet uit, we zijn met dat wat er wel is. Een van de thema’s in de Lotus-formule is het leren voelen in je lijf. We nemen daar zoveel tijd voor als jij nodig hebt. Tijdens de sessies is het startpunt altijd waar jij bent en waar jij aan toe bent.

Ja dat kan ik me indenken. Weet dat ik er geen probleem mee heb, ik heb al heel veel meegemaakt, ik schrik er niet van.
Tijdens het programma gaan we op weg in het tempo wat bij jou past. Jij bepaalt hoe ver je wilt gaan. Iedere keer weer is dat het uitgangspunt, waar ben jij nu, wat speelt er nu. En ja, er is ook wel een beetje moed voor nodig om deze processen aan te gaan. Weet dat als je het aangaat het jou meer inzicht gaat geven in hoe je functioneert en hoe je reageert op de dingen om je heen. Dat geeft je al meer ruimte om er te zijn, om jouw leven te leiden zoals jij dat zou willen. Het brengt je naar positieve veranderingen in je leven. Vertrouw erop dat jij sterker bent dan je denkt. En ik ondersteun je, je staat er in dit programma niet alleen voor.

Zet jij nu de eerste stap naar verandering? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan om te ontdekken of dit programma geschikt is voor jou. En kom te weten hoe jij je leven vandaag nog kunt veranderen.

Zet jezelf weer op 1!

• Duur: 2 maanden
• 4 individuele sessies van max. 90 minuten
• Pijs: € 288,=

Zet jez!elf op 1! Praktijk Agnes Hoogendoorn