Wil jij meer rust in je hoofd?

Pas de 5 simpele oefeningen toe en voel hoe de stress vermindert.

Als je hoofd overuren maakt, raak je gestrest. Het is niet altijd gemakkelijk om te (h)erkennen dat je te veel hooi op je vork hebt genomen. Veel stress in je leven creëer je vaak zelf door de manier waarop je leeft en hoe je reageert op stressvolle situaties. Je kunt leren om er op een andere manier mee om te gaan. De oefeningen in het e-boek ‘Naar meer rust in jezelf’ zijn een mooi hulpmiddel.

Het zijn 5 heel simpele, eenvoudige oefeningen. Ze vragen niet veel tijd van je, slechts 2-5 minuten per keer. Het gevolg is echter wel groot. Je ervaart direct de stressvermindering in je lijf en hoofd.

e-boek Naar meer rust in je hoofd - Agnes Hoogendoorn

Maakt jouw hoofd overuren? Wil jij dat ook het liefst zo snel mogelijk veranderen? Download dan mijn e-boek ‘Naar meer rust in je hoofd’. Je ontvangt 5 simpele, effectieve oefeningen die je direct kunt toepassen om de stress te verminderen.

Herken je dit?

Jij ervaart stress in je lichaam en in je hoofd. Je bent al moe als je opstaat. Je voelt je niet gezien. Je hebt vage klachten. Maar dat alles schuif je aan de kant want jij bent een doorzetter en hebt nu geen tijd om toe te geven aan de stress en vermoeidheid.

 • Jij voelt je gestrest, je weet (diep van binnen) dat het zo niet verder kan.
 • Jij weet niet hoe nu verder.
 • Jouw hoofd draait overuren en je blijft maar malen in je hoofd.
 • Jij voelt steeds meer spanning en pijn in je lichaam

Je hebt het druk, druk, druk. Je doet van alles voor iedereen.
Voor je kinderen, want je wilt dat ze een goed leven hebben en je hebt alles voor ze over.
Voor je partner, want je wilt de ideale partner voor hem/haar zijn.
……Voor je werkgever, want je wilt je werk perfect afleveren.
………Voor je vriend(inn)en, want ze zijn belangrijk voor je.
…………Voor je ouders, want zij hebben steeds meer zorg nodig.
……………Voor ….enz. enz.

Weet dat jij het bent die hier verandering ik aan kan brengen.

… op een goede manier om kunt gaan met stressvolle situaties?
… met je volle aandacht kunt zijn bij wat je doet?
… je gedachtenstorm stilt kunt zetten?
… je meer ontspannen voelt?
… niet meer beheerst wordt door heftige emoties?
… je denken even stop kunt zetten en je hoofd rot rust laat komen?

Hoe zou het zijn als jij …

Te beginnen met enkele simpele oefeningen die je iedere dag gaat doen. De oefeningen op zich kosten niet veel tijd. Want jouw tijd is kostbaar, dat weet ik, die heb je nodig om je staande te houden in je leven en alles te doen wat je te doen hebt.
Slechts een paar minuten per dag kunnen voor jou al het verschil maken van afstevenen op een burn-out of ervan weggaan.

Wil jij dat ook? Download dan mijn e-boek ‘Naar meer rust in je hoofd’. Je ontvangt 5 eenvoudige, effectieve oefeningen die je direct kunt toepassen, zodat jouw stress vermindert.

Wie ben ik?

Mijn naam is Agnes Hoogendoorn.
Als geen ander weet ik hoe het is om heel veel stress in je leven te hebben en toch maar door te blijven gaan. Als alleenstaande moeder, met een drukke baan, een onverwerkte echtscheiding en daarnaast ook nog een praktijk bleef ik toch maar doorgaan. Totdat ik niet meer kon en met een burn-out thuis kwam te zitten.

Agnes Hoogendoorn

Mijn wens is dat er niemand meer door stress, angst of andere klachten hoeft uit te vallen met een burn-out. Dat ze beter opgewassen zijn tegen moeilijkheden/tegenslagen en niet noemenswaardig meer last hebben van stress, angst of andere klachten. Zodat ze beter kunnen functioneren op het werk, thuis en in contact met andere mensen. En rust vinden en genieten van het leven.

Als sensitieve rustgever, rebalancer, stressreleaser, healer en burn-out ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om naar mijn lichaam en mijn gevoel te luisteren. Ik ervaar nu meer rust in mijzelf, harmonie en vitaliteit in mijn leven.
En dat gun ik jou ook!

Daarom help ik nu mensen met stress, vermoeidheidsklachten en/of onverwerkte issues uit het verleden naar meer rust en harmonie in hun hoofd, lijf en leven. Naar een vitaal en vol leven.
In mijn praktijk komen mensen die een innerlijke ontdekkingsreis willen maken naar zichzelf, iedere keer een laagje dieper, naar meer ontspanning, naar meer zichzelf worden.

Als geen ander weet ik wat het is om chronische stress te hebben en er mee door te blijven lopen. Ik ben destijds helaas veel te lang doorgegaan. Daardoor ben ik burn-out geraakt.

Laat jij het zover komen?

Of ga je nu actie ondernemen? Vraag dan nu het gratis e-boek ‘Naar meer rust in je hoofd’ aan. Dit e-boek bevat 5 simpele, effectieve oefeningen die je direct kunt toepassen waardoor jij meer rust gaat krijgen in je hoofd.

 • Je ontvangt het e-boek gratis.
 • Je ontvangt 5 eenvoudige oefeningen.
 • Het zijn effectieve oefeningen.
 • De oefeningen brengen je rust in je hoofd.
 • Door aanmelding kom je op mijn mailinglijst te staan voor de nieuwsbrief. Wees niet bang ik zal je niet spammen.
 • De nieuwsbrief verschijnt 1 à 2x per maand. Met praktische tips, nieuws vanuit mijn praktijk, een aanbieding of een cadeautje voor jou en waardevolle inzichten. En soms ook mijn worsteling in dingen, omdat ik ook nog steeds weer leer en groei en dat deel ik graag met jou. Het is kwetsbaar. Weet dat kwetsbaar durven zijn kracht geeft.
  Voor veel vrouwen is het helpend om het proces van anderen te lezen, daarom zal ik soms ook een voorbeeld (anoniem) van wat iemand tijdens een sessie meemaakt beschrijven.
 • Weet dat je je altijd kunt afmelden hiervoor via de afmeldknop.

Maakt jouw hoofd overuren? Wil jij dat ook het liefst zo snel mogelijk veranderen? Aarzel dan niet langer en download het e-boek ‘Naar meer rust in je hoofd’ en ga vandaag nog aan de slag met de 5 simpele, direct toepasbare oefeningen om je stress te verminderen.