Kan angst een van de oorzaken zijn van een burn-out? Ik denk het wel.

Volgens mij was angst een van de oorzaken dat ik burn-out ben geraakt, Ik voelde al heel lang dat ik niet meer op de goede plek zat, dat mijn talenten niet werden gezien en benut. Maar ja, ik durfde dat niet duidelijk te maken. Ik durfde niet op zoek te gaan naar ander werk. Ik had nu immers een vast inkomen, wat ik niet kwijt wilde raken.
En ik besef nu ook dat ik angst had om mijn talenten en kwaliteiten echt te ontplooien.

Rebalancing heeft mij geholpen

Nadat ik de laatste keer weer thuis kwam te zitten door een burn-out wist ik: Dit moet anders, dit wil ik niet meer.
Rebalancing heeft mij geholpen om de angst in de ogen te kijken. Het niet weg te duwen, maar erbij aanwezig zijn. Het heeft mij bewust gemaakt wat de triggers van deze angst waren. Door die bewustwording merk ik nu sneller wanneer er iets getriggerd wordt, weet ik dat de energie die opkomt niet van nu hoeft te zijn, maar dat het iets is uit het verleden, oude gevoelens uit mijn kindertijd. Ik weet nu dat ik een keuze heb. Keuze om in die oude energie mee te gaan, of om voor iets nieuws te kiezen.
De keuze ligt bij mij.
Dat is zeker niet altijd makkelijk, ik merk dat ik daar ook moed bij nodig heb. En dat is waar Rebalancing voor mij het verschil heeft gemaakt.

In dit filmpje wordt helder uitgelegd dat angst er mag zijn, dat je het niet weg hoeft te duwen.

Dat is krachtig en heeft mij doen besluiten om de opleiding te gaan volgen. Nu geef ik sessies met rebalancing technieken voor mensen die tegen een burn-out aanzitten of al hebben.
Ervaar jij veel stress, heb je angst om je baan te verliezen, durf je niet voor jezelf op te komen? En wil je daarvan af? Wil je weer vrijuit kunnen leven met voldoende energie om te doen waar jij gelukkig van wordt? Maak een afspraak voor een sessie bij mij. Gaan we samen ontdekken wat jij nodig hebt om weer volop, met alle energie, in het leven te staan.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.