Tarieven

Joepie 💃🎶🥁 ik mag weer cliënten ontvangen!
Vanaf 11 mei is de praktijk weer open.

Ik heb me al langer op dit moment verheugd. Afspraken kunnen weer worden gemaakt.

Heb je behoefte aan aanraking, een massage, een luisterend oor? Maak dan een afspraak.

Waar we rekening mee moeten houden:

  • Kom alleen wanneer je gezond bent. Ben jij (of een van je gezinsleden) ziek, verzoek ik je de afspraak voor het welzijn van mijn andere cliënten, dat van mijn gezin en mijzelf af te zeggen. Ook als dit op het laatste moment is, zal ik geen kosten in rekening brengen.
  • Ik volg de hygiëne maatregelen in mijn praktijk op zoals deze zijn opgesteld door RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
Agnes Hoogendoorn, rust, overgave, corona

Tarieven per 1-1-2020

Individuele sessie (particulieren):
60 minuten   € 55,00
75 minuten   € 68,75
90 minuten   € 82,50

Akasha reading: € 35,00
Healing op afstand: € 35,00

Voor bedrijven:
op aanvraag

Wil jij een leven waarin je jezelf kunt zijn?
Een leven waarin je keuzes kunt maken die bij jou passen, omdat jij dat wil en niet omdat de ander/de maatschappij dat wil?
Wil jij meer gemak, gezondheid en vreugde in je leven?
Wil jij leven zoals jij bent? Volgens je eigen voorwaarden, vanuit jouw keuzes en mogelijkheden?

AgnesHoogendoorn-rust-vrijheid-ontspanning
Aarzel dan niet en maak een afspraak. Bel of vul het contactformulier in.

Aantal sessies

Uiteraard mag je eerst een sessie ervaren en daarna beslissen of je verder wilt gaan.
Uit ervaring blijkt dat je in 6 sessies vermindering gaat ervaren van je klachten. Het geeft je ook de gelegenheid om naar diepere lagen te gaan.
Je zult merken dat er onder een laag iets anders ligt, wat je niet van tevoren had kunnen bedenken, waardoor je je voelt zoals je je voelt en reageert zoals je reageert.

Wil je werkelijk veranderingen doorvoeren die ook blijvend zijn, dan raad ik je aan om meerdere keren te komen. Ik werk graag met resultaat 😊

Betalingen: contant na afloop van de sessie, tenzij anders vermeld of afgesproken. Als je een app hebt voor online bankieren kun je ook ter plekke overmaken. Het is niet mogelijk om achteraf op rekening te betalen.

Indien gewenst kun je een betalingsbewijs krijgen.

Annuleren
Vergoedingen
Annuleren

Individuele Sessies:
Sessies zijn altijd op afspraak. Mocht je onverhoopt niet op de afgesproken tijd kunnen, neem dan contact met me op. In overleg verplaatsen we de afspraak. Voor afspraken die binnen 48 tot 24 uur worden afgezegd betaal je 50% voor de gereserveerde tijd en ruimte. Een sessie die minder dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd, wordt geheel in rekening gebracht.

Trainingen / workshops:
Je ontvangt na aanmelding een factuur. Je bent definitief ingeschreven na ontvangst van je betaling. Je kunt tot 10 dagen van tevoren kosteloos annuleren, daarna brengen we de kosten in rekening.

Vergoedingen

De behandelingen/sessies bij Praktijk Agnes Hoogendoorn worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Er bestaat wel de mogelijkheid een Rebalancing sessie gedeeltelijk via de belastingaangifte af te trekken.

Mogelijkheden om een Rebalancing sessie (gedeeltelijk) vergoed te krijgen:

  • Supervisie. Wanneer je een beroepsopleiding volgt, kan dit op de factuur vermeld worden. Waarna je het als opleidingskosten kunt opvoeren bij de belasting.
  • Coaching. Als zelfstandig ondernemer kan je dit als onkosten opvoeren. Dit kan je tot 50% voordeel opleveren, al naar gelang je inkomen.
  • Vergoeding via de werkgever. Bij ziekte heeft de werkgever de inspanningsverplichting om de werknemer weer zo snel mogelijk in het arbeidsproces terug te brengen. Deze kosten zijn zakelijke kosten, met een subsidieregeling kunnen deze deels vergoed worden. Vraag dit na bij je werkgever.
  • Via het Persoonsgebonden Budget (PGB) is een vergoeding soms mogelijk.
  • Uitkering/minimum inkomen. Bij de sociale dienst kun je een beroep doen op bijzondere bijstand wanneer je een minimum inkomen hebt. Bij een bijstandsuitkering kan je met je persoonlijke begeleider bespreken of een vergoeding mogelijk is.
Menu