Workshop Mindset Change

Ken je de uitdrukking: “Waar je je op focust, krijg je meer van”?

Dit gebeurt vaak onbewust, je gedachten hebben de vrije loop. Meestal laten we onze gedachten maar gaan en focussen op dat wat naar boven komt, het lijkt alsof we er geen controle over hebben. We vergeten vaak dat we een keuze hebben om met die gedachte wel of niet mee te gaan.

Ik geloof dat je leven een reflectie is van de gedachten die je constant hebt. Hoe zou het zijn wanneer jouw gedachten jou juist gaan helpen bij het verminderen van stress in je leven?

Je doet van alles om maar goed werk te leveren, om er te zijn voor je gezin. Je gaat maar door. En je zou wel wat meer rust willen hebben in je leven, maar dat gaat gewoon niet.
Onbewust kunnen er echter allerlei gedachten zijn die dit saboteren, zoals: “Ik ben niet goed genoeg” of “Ik moet er maar mee leren leven” of “Ik ben zo moe, maar daar kan ik niet aan toegeven, want ik moet nog zoveel doen”. Zonder dat je het doorhebt, focus je je dan op wat je juist niet wil.

Hoe kan je dit veranderen?

Dit kan je veranderen door het stellen van de juiste vraag. Stel je een verkeerde vraag, dan blijf je in het ‘moeras’ steken. Stel je de juiste vraag, dan zullen er keuzes op je pad komen die je nooit eerder hebt opgemerkt.

Het gaat om de magie van de vraag. Niet zomaar een vraag, maar een vraag die ontworpen is om iets miraculeus in jou te ontwaken, zodat er meer gemak komt in je leven en minder stress.

Tijdens deze workshop leer je op een eenvoudige, makkelijke, natuurlijke en speelse manier hoe je de juiste vragen kunt stellen. Waardoor je minder stress en meer gemak in je leven gaat ervaren.

Wil jij deze workshop ook volgen? Geef je dan op via het contactformulier.
Menu