Workshop kennismaking met aanraken en massage basistechnieken

Iedereen kan (intuïtief) aanraken en masseren. Maar wil je goed leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken.

Ter voorbereiding op de massagecursus, die in het najaar gegeven wordt, willen wij je graag kennis laten maken met wat aanraken met jou doet en welke basistechnieken er zijn om een volledige ontspanningsmassage te geven.

Tijdens de workshop beginnen we met een aantal oefeningen zoals meditatie, ademhaling, bewust zijn/worden van je lichaam en sluiten we af op de massagetafel waar een aantal basistechnieken worden geoefend.

Agnes Hoogendoorn, workshop massagetechnieken

Datum:     Zondag 13 september 2020
Tijd:          11.00 – 14.30 uur
Plaats:      Bewustzijnscentrum Bala, Trompstraat 1, Huizen
Kosten:     € 25,– inclusief koffie, thee, iets lekkers en een kopje soep. Neem evt. zelf een broodje mee.

Deze cursus wordt gegeven door:

Paulien Geraerts

Paulien heeft veel verschillende soorten massagecursussen gevolgd, zoals ontspannings-, ayervedische-, siatsu-, craniosacraal- en polariteiten/energetische massage.
De technieken die zij hier geleerd heeft, combineert ze in haar massages en rebalancingsessies. En dat is bij iedere cliënt weer anders. Het ligt aan de vraag van de cliënt en dat wat Paulien voelt wat op het moment nodig is. Doorgaans worden dat fijne en ontspannen sessies waarbij afstemming met elkaar een van de sleutelwoorden is.
Paulien vindt het leuk om haar vaardigheden over te dragen en mensen te leren om, met de technieken die ze bij deze massagecursus oefenen, uiteindelijk een eigen massage te maken. Oefening baart kunst😊
Wil je meer weten over Paulien kijk dan op haar website www.pauliengeraerts.nl

Agnes Hoogendoorn

Agnes Hoogendoorn

Al jaren is Agnes geïnteresseerd in hoe ze mensen kan bijstaan om dichter bij zichzelf te komen. Ze heeft diverse opleidingen en workshops gevolgd. En iedere keer iets nieuws erbij geleerd wat ze in kan zetten tijdens haar sessies. Denk daarbij aan voetzoolreflexmassage, TRE, energetische massage en -healing en rebalancing (o.a. craniosacraal, Feldenkreis en Träger)..
Naast de sessies geeft Agnes ook workshops om anderen te leren waar zijzelf zo blij van wordt. Ze kijkt ernaar uit om jou diverse technieken te leren zodat je zelf ook een eigen massage kan geven.
Wil je meer weten over Agnes kijk dan op haar website agneshoogendoorn.nl

Aanmelden

Je kunt je bij een van de twee aanmelden. Vermeld dan s.v.p. je naam, email-adres en telefoonnummer.

Paulien Geraerts:  06 4561 8251
Agnes Hoogendoorn: 06 2927 8229

Massagecursus najaar 2020

In het najaar geven wij een massagecursus van 10 dagdelen (wij weten nog niet of het 5 dagen of 10 dagdelen worden, dat hangt af van de voorkeuren van de deelnemers). Tijdens deze cursus leer je een volledige ontspanningsmassage te geven waarbij houding, adem en plezier uitgangspunt is.

Menu