Behandelingen

Bij Praktijk Agnes Hoogendoorn kun je terecht voor individuele sessies. Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen, zoals lichaamswerk of een reading. Je kunt het ook aan mij overlaten om in te voelen wat op dat moment voor jou het beste is.

Individuele sessies

Wil je meer ontspanning ervaren in je hoofd, lichaam en leven?

De sessies bij Praktijk Agnes Hoogendoorn brengen ontspanning en verhogen het lichaamsbewustzijn. Door de combinatie van massagetechnieken met counseling ga je ontdekken waar spanning, verkramping en/of emoties zich in je lichaam hebben vastgezet.

Door daar helemaal bij te kunnen zijn, komt er ruimte voor ontspanning, voor het loslaten van de stress.

agneshoogendoorn-behandelingen-rebalancing

Problemen beter hanteren, antwoorden vinden op je vragen, benutten van je ongebruikte mogelijkheden.

agneshoogendoorn-behandelingen-zelfonderzoek

Samen onderzoeken we niet alleen mentaal/analytisch, maar betrekken er ook je gevoelswereld bij. Je leert de signalen van je lichaam beter kennen en herkennen. Wanneer je beter naar je lichaam luistert, word je bewuster van je lichaam, gevoelens en gedachten. Dit geeft ontspanning en creëert meer ruimte en meer zelfinzicht. Je krijgt inzichten in je patronen, je kwaliteiten en je verlangens.
Hierdoor sta je vrijer en zelfbewuster in het leven.

Emotioneel energetisch lichaamswerk is de basis van de sessies. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende methodes: Rebalancing, stress-release en energetische lichaamsprocessen zoals de Bars™.

Laat je iedere keer verrassen door wat er op dat moment nodig is voor jou.

Ontspannen-lichaam-sessie

Hierbij worden de (massage-)technieken van de Rebalancing toegepast in combinatie met wat er bij mij doorkomt. Een innerlijke ontdekkingsreis naar jezelf, waarbij iedere keer een andere laag wordt aangeraakt. Dit heeft een verhelderend, inzichtgevend en ontspannen effect.
Duur: 90 minuten.

agneshoogendoorn-behandelingen-rebalancing-stretching

Ontspannen-hoofd-sessie

Hierbij worden verschillende punten op het hoofd aangeraakt in combinatie met eventuele clearings. Dit heeft een ontspannen effect.
Duur: 60 minuten

agneshoogendoorn-behandelingen-bars

Uiteraard is het mogelijk om één keer voor een sessie te komen, dan kan er al veel veranderen. Uit ervaring blijkt dat je meer baat hebt bij meerdere sessies om naar diepere lagen te gaan. Vaak blijkt dat er onder een laag iets anders ligt, wat je niet van tevoren had kunnen bedenken, waardoor je je voelt zoals je je voelt en reageert zoals je reageert.

Meer informatie of een afspraak maken? Vul het contactformulier in.

Wil je weten wat anderen over de behandelingen zeggen? Lees hier reacties van anderen.

“A healer is not someone that you go to for healing. A healer is someone that triggers within you, your own ability to heal yourself ” ~unknown

Akasha Reading

Blijft er een thema over een bepaalde werk- of privésituatie maar rondcirkelen in je leven en kom je er niet uit wat je er mee aan moet? Dan kan een reading met de Akasha kronieken een antwoord geven.

De Akasha kronieken kun je zien als het grote digitale universele archief waarin alles ligt opgeslagen van alle levens die je ziel al heeft gehad. Een soort universele database waarmee we allemaal verbonden zijn. Door verbinding te maken met de hoeders van de Akasha kronieken worden antwoorden op (ziels)vragen via mij doorgegeven. Je krijgt antwoorden die op dat moment voor jou van dienst zijn. Er wordt niets vrijgegeven waardoor jij belangrijke levenservaringen zou kunnen missen.

AgnesHoogendoorn-Akasha-reading
Meer informatie of een afspraak maken? Vul het contactformulier in.

De behandelingen die ik geef zijn een aanvulling op reguliere geneeskunde, ze vervangen geen urgente medische behandeling of medicatie. Raadpleeg dus altijd je (huis)arts als je dat verstandig lijkt.

Naast individuele sessies worden er ook regelmatig workshops gegeven. Zoals een Bars™ Class of Mindset Change

Menu