Akasha Kronieken

Blijft er een thema over een bepaalde werk- of privésituatie maar rondcirkelen in je leven en kom je er niet uit wat je er mee aan moet? Dan kan een reading met de Akasha kronieken een antwoord geven.

AgnesHoogendoorn-Akasha-readings

De Akasha Kronieken kun je zien als de universele bibliotheek of opslagplaats waar al je gedachten, woorden en acties zijn opgeslagen. In ieder geval van dit leven, maar vast en zeker ook van de levens die jouw ziel al eerder heeft doorlopen.

Tijdens een reading vraag ik toestemming om contact te maken met het archief van jouw ziel. Dit gaat met een gebed en jouw volledige (officiële) naam. Je kunt vragen stellen die je bezighouden. Antwoorden vanuit de Akasha kronieken geef ik aan je door, waarbij de energie wordt vertaald in beelden, vormen, symbolen en taal die de geest kan begrijpen. De antwoorden zijn afgestemd op jou. Ze zijn liefdevol en nooit veroordelend. Je krijg precies die informatie die je op dat moment in jouw ontwikkeling steunt en verder op weg kan helpen.

Je mag het gesprek opnemen, zodat je de opname thuis nog eens kunt beluisteren. Vaak hoor je nog verschillende nieuwe dingen die gezegd zijn. Vaak heel fijn om het nog eens te horen. Geeft steun en kracht.

Bel, mail of vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak voor een Akasha reading.

Een reading kan in de praktijk, of als je verder weg woont, via telefoon of Skype.

Menu